VUOKRAA TOIVO IKIMUISTOISIIN TILAISUUKSIIN

Teatteri Toivo tarjoaaa Helsingin Hermannissa karismaattisen tilan industriaalisessa ympäristössä. Monipuolisten käyttömahdollisuuksien johdosta tunnelmallinen tilamme on oivallinen musiikki- ja mainosvideoiden kuvausten, hääjuhlien sekä erilaisten yritystapahtumien pitopaikka pikkujouluista yrityslanseerauksiin.

 

TILAA MUUNTAUTUU TARPEIDESI MUKAAN

Varusteet illallispöydistä teatterivaloihin ovat käytössäsi ainutlaatuisen tapahtuman luomisessa. Tilassa ei ole pysyviä lavarakennelmia, vaan voit muokata teatterin kahteen kerrokseen jakautuvat tyylikkäät ja moniulotteiset 350 neliötä toiveidesi mukaan. Teatteri Toivo on paras valinta silloin kun etsit toimivuutta ja keskeistä sijaintia yhdistettynä persoonallisuuteen ja mieleenpainuvuuteen.

 

TOIVON TEATTERILEIKIT – POIKKEUKSELLISEN LUOVA TYÖHYVINVOINTIELÄMYS

Hyvin toimiva työyhteisö synnyttää luonnostaan solidaarisuutta, luovuutta ja työtehoa. Toivon Teatterileikit on syvällisesti vaikuttava hyvinvointielämys, joka nostaa työyhteisösi uudelle tasolle. Toivon Teatterileikit sopii kaikenlaisiin verkostoitumistapahtumiin 10-60 hengen ryhmille yrityksen sisällä tai yhteistyö-kumppanien kesken. Teatterileikit on suunniteltu vasta- alkajille eikä esiintymistaitoja tarvita. Valittavanasi on kolme versiota Teatterileikeistä ja voit liittää halutessasi mukaan illanvietto-paketin illallisineen:

 

LOUNASLEIKIT, kesto 1 h

Lounasleikit on luova energiakeidas keskellä arkea. Fyysisesti kevyt, mutta hyvinvointivaikutuksiltaan tehokas tunnin harjoitus sopii työpäivän keskelle vaikkapa ennen lounasta (lounas ei sisälly hintaan).

 

TOIVON TEATTERILEIKIT – KEVYTVERSIO, kesto 1,5 h

Kevytversio sisältää suurimman osan Teatterileikkien tekniikoista fyysisesti kevennetyssä muodossa, joten se voidaan nauttia jopa ”kraka kaulassa”. Teatterileikeissä tarjotaan pientä naposteltavaa ja virkistäviä juomia.

 

TOIVON TEATTERILEIKIT – TÄYSVERSIO, kesto 2,5 h

Täysversio vaikuttaa osallistujiin kaikilla psyykkis-fyysis-sosiaalisilla tasoilla. Siinä painotetaan mieli-keho –yhteyttä sekä sosiaalisten suhteiden rakentamista. Kraka kannattaa jättää siis naulaan. Tauolla tarjotaan terveellistä naposteltavaa ja virkistäviä juomia.

Lue lisää…

OTA YHTEYTTÄ

tilavuokraukset@teatteritoivo.net
+358 40 5618 873

KOKO

350 m2
Tilaa seisten 200 ja istuen 60 hengelle.

VARUSTUS

Keittiötilat
WC x 3 (Yläkerrassa 1, alakerrassa 2, joista toinen inva-WC)
Suihku
Äänentoisto
Muokattava esiintymislava
Säädettävä valaistus
Ruokapöydät ja tuolit 60 hengelle

Catering

Tilaan voi tuoda omat ruoat ja juomat.
Suosittelemme:

CateringCeidas

Parfait K

 

 

LISÄTIEDOT

ESTEETTÖMYYS

Teatterimme on kahdessa tasossa. Ilmoitattehan etukäteen tarpeenne pyörätuolipaikalle (info@teatteritoivo.net), jotta saamme esitystä mukaillen varattua parhaan mahdollisen paikan teille. Teatterissa on inva-WC.

 

PAIKOITUS

Teatterillamme ei ole omaa parkkialuetta. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Haukilahdenkadun puolelta. Julkiset kulkuyhteydet ovat mainiot, Paavalin kirkon pysäkiltä kulkevat sekä useat bussilinjat että raitiovaunut 6 j 8.

 

SIJAINTI

Teatterimme osoite on Hämeentie 103, sisäpiha 00550 Helsinki.
Käynti sisäpihalle on Haukilahdenkatu 2:n puolelta.

Julkisilla tullessa Paavalinkirkon pysäkki on vieressämme.

 

TIETOSUOJA (GDPR)

Lue lisää.